Бухгалтерський облік у торгівлі та ресторанному господарстві

Опис

Куцик П. О., Коваль Л. І., Макарук Ф. Ф

Навчальний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності “Облік і аудит” ВУЗів ІІІ-ІV рівнів акредитації.

ISBN 978-966-2025-79-8  

Навчальний посібник для самостійного вивчення дисципліни «Бухгалтерський облік на підприємствах торгівлі і ресторанного господарства» рекомендований студентам спеціальності «Облік і аудит». У посібнику розглядається питання бухгалтерського обліку товарних запасів і тари в процесі здійснення операційної діяльності гуртовими , роздрібними та підприємствами ресторанного господарства споживчої кооперації України. Структура посібника відповідає програмі курсу та побудована згідно з вимогами вищої школи до навчальних посібників для самостійного вивчення дисципліни.

Стислий зміст
Розділ 1. Облік товарних операцій і тари на оптових підприємствах споживчої
Розділ 2. Облік товарних запасів і тари на підприємствах роздрібної торгівлі споживчої кооперації
Розділ 3. Облік товарів, продукції власного виробництва і тари в закладах (підприємствах) ресторанного господарства

Всі результати пошуку